Blogg: emmacormery.wordpress.com

 

 

Permanent Makeup

 

I slutet av augusti 2011 åkte jag till USA för att utbilda mig i permanent makeup, tatuering. Kursen varade i 5 dagar och hölls i Walnut, Los Angeles. Biotouch heter företaget som jag utbildade mig hos.

 

Del 1 varade i 3 dagar och innefattade all teori, färglära och även praktik. Jag fick här lära mig hur man väljer färger, hur man sköter maskinerna och tillbehören, då i princip allt man använder måste vara sterilt. Jag fick även tatuera ett par ögonbryn och eyeliner på 2 olika personer.

 

Del 2 bestod av 1 heldag då jag fick lära mig hur man korrigerar misstag, hur man fixar missfärgade ögonbryn och allt som tillhör den kategorin. 

 

Del 3, 1 dag- Feather Touch; en teknik man använder sig av när kunden vill ha en naturlig look på sina ögonbryn. Man gör rispor i huden manuellt för att sedan fylla i dessa med pigment. På det sättet får man streck som ser precis ut som hårstrån! Mycket snyggt!

Så, här nedan kan du se bilder från kursen och även före- och efter- bilder förstås.

 

OBS! ÖGONBRYNEN PÅ BILDERNA ÄR SKARPA PÅ GRUND AV ATT DE ÄR NYGJORDA. EFTER LÄKNING HAR UNGEFÄR HÄLFTEN AV INTENSITETEN FÖRSVUNNIT - VILKET RESULTERAR I ETT NATURLIGARE RESULTAT.

Jag tatuerar eyeliner och ögonbryn under utbildningen i Los ANgeles, CA USA.

 

 

Feather Touch:

Före:

Efter:

      

Bilderna ovan är tagna i samband med utbildningen i USA. Som ni ser gör jag eyeliner först, sedan 2 par ögonbryn.

Här kommer det bilder på de senaste ögonbrynen jag gjort! De här är de första jag gjort själv, så det kan finnas små- fel som sedan kommer behöva korrigeras. Korrigering är inte svårt, om man till exempel behöver ta bort små delar, som gör stor skillnad så är det ganska odramatiskt.

ÖGONBRYN F1:

 

LÄPPAR 1:

 

ÖGONBRYN 1:

 

ÖGONBRYN 1- FÄRDIGA:

ÖGONBRYN 2:

 

ÖGONBRYN F2:

 

ÖGONBRYN 3:

 

ÖGONBRYN 4:

 

ÖGONBRYN 5:

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)